top of page

Gardinmontage

Gardiner är en självklar del av inredningen för attraktiva kontor och arbetsplatser. Men att montera dem är inte alltid så enkelt. Vi hjälper er med montering av alla sorters gardiner för ett exceptionellt resultat.

gardin.jpg
Arbetssätt

Vi ser oss som den självklara länken mellan arkitekten och slutkunden. Med oss på Metod Montage AB får du alltid en projektledare som är med från början till slut.

 

Vi strävar efter att göra hela arbetsprocessen så enkel och transparent som möjligt, med 100% fokus på personlig service och ett bra resultat.

GARIDNER kopiera.png
Priser

Kontakta oss för priser.

Löpande beställningar

Enligt avtal skickas era beställningar via e-post, där vi kontaktar er och schemalägger monteringstiden. Det är en idealisk lösning för er som behöver assistans när ni helt enkelt saknar tid.

Regelbundna arbetsdagar

Reservera flera av våra montörer under ett antal fasta dagar varje vecka för att säkerställa den hjälp ni behöver över en längre tidsperiod. För att underlätta denna tjänst är det viktigt med en detaljerad planering i god tid före starten av perioden.

Större projekt

Behöver ni extra arbetskraft för ett omfattande projekt eller vill ni helt enkelt avlasta er själva för att kunna ägna er åt annat? Vi har gedigen erfarenhet av att bistå vid större byggprojekt.

Service

Genom att samarbeta med olika företag får vi möjlighet att hantera olika typer och varumärken av solskydd. Denna mångfald ger oss en omfattande expertis, vilket gör att vi kan erbjuda er en högkvalitativ service oavsett vilken produkt ni väljer.

Konsulttjänster

Tack vare vår omfattande erfarenhet av att montera solskydd har vi utvecklat unika kompetenser, särskilt inom större projekt där vi har möjlighet att anta olika roller.

Inköp

Ni kan säkert vända er till oss för alla tjänster relaterade till inköp. Vi är väl bekanta hos alla tillverkare och kan assistera er med att sköta inköp av olika produkter.

Eftermarknad

Vi arbetar mycket med eftermarknad där efterlevande av garantier och framtida service är en stor del, låt oss hjälpa er med er eftermarknad.

Andra företagstjänster
avtalskund.png
Hittade inte vad du sökte?

Behöver du hjälp med något annat eller har du frågor om särskild tjänster? Tveka inte att kontakta oss så ska vi se hur vi kan hjälpa dig!

bottom of page