top of page

Dags att flytta?

rut.png

Då finns vi på Metod Montage här för dig. Överlåt ansvaret av din bohagsflytt till oss på Metod Montage och låt oss göra din flytt enkel och bekymmersfri.

AdobeStock_97631775 kopiera.jpg

Bohagslytt - smidigt!

 

Vi på Metod Montage är 100% försäkrade och innehar trafiktillstånd så dina saker är i ett tryggt förvar.

Kontakta oss idag för att få en skräddarsydd offert och låt oss hjälpa dig att komma igång på din nya plats.

transport.png

Exempel på uppdrag

Alla typer av flyttar

Inget är för stort eller litet.

Vi tar oss an alla uppdrag, stora som små!

Hör av dig till oss med vad som behöver transporteras och begär en offert så återkommer vi till dig.

Priser


250kr/ startkostnad

Kontakta för offert! 

Flytta med Metod Montage!
Prisvärt

Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och transparenta erbjudanden. Så att både vi som företag och du som kund är fullt införstådda med vad som utlovas. 

Trygghet

Genom att få ta hand om din bohagsflytt, förstår vi på Metod vikten av att du som kund ska känna dig trygg. Vi har alla relevanta certifikat och arbetar uteslutande efter branschstandard och transportförbundets riktlinjer. Vi är 100% försäkrade och innehar trafiktillstånd.

Flexibelt

Inget flyttjobb är det andra likt och förutsättningarna är oftast olika. Vi har sett det mesta och är därav alltid flexibla och anpassningsbara utefter vad uppdraget kräver.

Personlig 
service

Vi på Metod förstår vikten av nära kundkontakt och personlig service. Det kan vara både stressigt och tidskrävande att flytta, vilket vi förstår och är här för att underlätta. Du kan räkna med att vi tar största ansvar för att göra hela processen så smidig som möjligt, och vi är med dig under hela vägen.

Hittade inte vad du sökte?

Behöver du hjälp med något annat eller har du frågor om särskild tjänster? Tveka inte att kontakta oss så ska vi se hur vi kan hjälpa dig!

bottom of page