top of page

Gardinmontage &

rut.png

Sömmerska

Har du köpt nya gardiner?  Vi hjälper dig gärna att montera gardinskenan i taket eller gardinstången på väggen. Sedan är det bara för dig att hänga upp gardinerna.

 

Vi har kompetensen och tar med oss de rätta verktygen så att du lugnt och tryggt kan titta på medan du får en skena eller stång uppsatt där den ska, rakt och stabilt.

gardin.jpg

Gardinmontage

 

Att montera gardinskenor och hänga gardiner är inte alltid helt enkelt utan många faktorer spelar in för en snygg, funktionsduglig och säker installation. Våra inredningsmontörer kan hjälpa dig med montering av gardinstänger och gardinskenor av olika varumärken. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med en av våra certifierade inredningsmontörer som är ansvarsförsäkrade.

För ett komplett hem

Gardinskenor ger möjlighet till mörkläggning och rumsavdelning. Dessutom är det snyggt med gardiner från golv till tak.

GARIDNER kopiera.png

Priser

 

Vi strävar alltid efter att ni ska vara nöjda och att utföra jobben inom 24 timmar för att erbjuda snabb och effektiv service. Alltid med 100% nöjd kundgaranti.

Gardinskenor (prisexempel: 5 meter skena inkl. startkostnad 2175 kr) 

250kr/ startkostnad

Tillägg: Upphängning av gardiner och steaming - 149 kr/våd (vid köp av skenor).

 

Pris på offert.

Såhär går det till
1
Förfrågan

Vid enklare förfrågningar räcker det ofta att du ger information via vårt formulär eller per telefon. Om du vill ha hjälp att välja lösning, material och dylikt – eller är osäker på mätningen – så kommer vi förbi dig!

2
Besök på plats

Vi kommer hem till er med prover att titta på. Samtidigt passar vi på att ta alla mått.

3
Montering & kontroll

Vi monterar takskenor, gardinskenor, markiser och persienner snabbt och professionellt efter ditt schema. Om ni beställt gardiner passar vi förstås på att hänga upp dem. Vi går tillsammans igenom kontrolldon och ser till att allt fungerar tillfredsställande.

4
3 års garanti

Vi lämnar 3 års garanti på alla installationer. Om något händer är det bara att kontakta oss!

Hittade inte vad du sökte?

Behöver du hjälp med något annat eller har du frågor om särskild tjänster? Tveka inte att kontakta oss så ska vi se hur vi kan hjälpa dig!

bottom of page